Behandlinger hos Beauty Boulevard

Single Lashes / Faux Fur Mink
Single eyelash extensions skaber et flot og naturlig resultat. iLashes anvender de nyeste laser behandlet single lashes, hvilke resultere i en bedre holdbarhed. Disse mink hår er lette og behagelige at have på og vil føles som dine egne vipper. Der påsættes et enkelt extension på et af dine egne naturlige vippe hår, altså 1:1 metode.

Flat iLashes

Signature iLashes , også kendt som Flat Lashes skaber et flot mascara look. Grundet Flat Lashes tykkere udseende men stadig lette vægt, kan man opnå et tættere look. Flat Lashes bliver påsat som Single Lashes metoden 1:1
Real mink
Opnå de mest naturlige vipper med ægte mink vipper! De er håndlavede og består af 100% naturlig mink pels. Påsættes 1:1. De er bløde, lettere end nogen anden syntetisk extension, og et mere natuligt look & feel findes ikke.Vipperne er steriliseret og allergivenlige, og ikke tilsat kemikalier eller farvning. Real mink single lashes er lavet af individuelle mink hår, der er blevet nøje udvalgt, ved forsigtig at børste levende mink fra en fritgående og velplejede mink farm i Vietnam
Hybrid

Få længde samt et fyldigere look til din naturlige vipper. Dette kan opnås ved at blande Russian volume lashes og single lashes, osse kaldes hybrid.

Russian Volume
En volume påsætning vil give en bedre og smukkere tæthed i vipperne, kan både påsættes som et meget naturligt look eller som et ekstra intenst look, alt efter hvad dine egne vipper kan bære. Vi vurderer om dine vipper kan bære 2, 3, 4 eller 5D. Volume kan også klart anbefales, hvis man har fine skrøbelige vipper, eller har sparsomt med vipper, for at få bedre tæthed og harmoni.
Lash lift før
Lash lift efter
Lash Lift

For dig som foretrækker et smukt løft af dine egne vipper. Ved hjælp af silikonepads som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift permgel, hvorefter den neutraliseres, vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel. Lash Lift er meget skånsom og mere behagelig end ved den velkendte og almindelig udbredte form for permanent af vipper.

Lash Lift er holdbart i op til 6 – 8 uger.

Vi tilbyder organisk Lash Lift I vores salon.

Junior Stylist – Trainee Stylist
Top Stylist – Newly Educated Stylist
Senior Stylist – Routined Stylist
Master Stylist – Highly Routined and Educator