Pleje af eyelash extensions og lash lift

Efterpleje

 

Det tager 4-5 timer ved brug af nano mist inden limen er helt tør.

  • Undgå vand (bad, træning, svømning) de første 4 timer efter påsætning af eyelash extensions.
  • Gnid, træk og leg ikke med vipperne.
  • Undgå brug af øjen makeup de første 4 timer efter påsætningen.
  • Brug ikke almindelig mascara og eyeliner eller ander olie baseret produkter, da disse opløser limen. Brug mascara og eyeliner, specielt udviklet til eyelash extensions.
  • Undgå helst ekstrem varme, såsom sauna og dampbad.
  • Brug aldrig vippebukker på dine eyelash extensions! Du vil ødelægge både naturvipper og extensions.
  • Forsøg ikke at sove på maven eller for meget på siden. Det er normalt at vipperne falder hurtigst af på den side du sover på om natten.
  • Fjern øjenmakeup inden du går i seng med olie fri make up fjerner. 

Vask dine vipper dagligt med vippeshampoo – vær ikke bange for at de falder af. Det er normalt at miste 1 – 5 vipper om dagen. Der samles let snavs og bakterier i dine eyelash extensions og renses de ikke vil det forkorte holdbarheden og kan desuden føre til bakterietilstande som blepharitis og andre øjensygdomme.

Vi anbefaler at man booker tid til opfyldning hver 2. – 3. uge til refill af lashes, for at vedligeholde det flotte resultat og bevare styrken i dine naturlige vipper. Der kan dog være forskel på holdbarhed fra person til person, alt efter olieproduktion i vipperne, kost, stress, hormoner, vippecyklus og hvor god man er til at rense og pleje sine eyelash extensions. Vi giver en tilfredshedsgaranti på 3 dage , hvor man gratis kan komme til eftersyn af sin påsætning foretaget i én af Beauty Boulevards saloner.

Hvis man vil styrke sine naturlige vipper, og dermed kunne bære en tykkere og længere extenisionvippe, er det en rigtig god ide at bruge den fantastiske eyelash serum fra Revitalash. Efter bare fem uger vil dine vipper blive synligt længere. Udover at vipperne vokser og bliver flere, vil den forlænge den tid den naturlige vippe vokser og sidder fast, hvilket vil gøre at dine extensionvipper vil blive siddende længere.